Székek

Modus rugalmas vázszerkezete és elasztikus anyaga teljes mértékben alkalmazkodik a benne ülőhöz, így azoknak ajánljuk, akik ülés során erős fáradságérzettel küszködnek. A maximális kényelem elérése érdekében különböző magasságú háttámla választható hozzá.

 

 

 

 

A geometrikus formatervezésű Solis, V alakú medencetartó ékével és állítható magasságú gerinctámaszával biztosítja, hogy az ülés során létrjött hátfájdalma csökkenjen, illetve megszűnjön. Az innovatív fejlesztésű szinkronmechanikájának köszönhetően a háttámla és az ülőlap által bezárt szög mindig az egészségileg legoptimálisabb tartományben marad.

 

 

 

 

Az Aeron számtalan olyan innovatív fejlesztést tartalmaz, amely a benne ülő kényelmét és egészségét szolgálja. Ilyen a PosturFit deréktámasz, amely biztosítja, hogy a gerincoszlop mindig az állás során megszokott természetes pozícióban maradjon. A gerinc és a derék így kevésbé terhelődik, ezáltal az egésznapos munkavégzés során nem fárad el. A szék három különböző méretben készült, így mindenki megtalálhatja a saját testalkatának legmegfelelőbbet.

 

 

 

A Mirra hajlékony és rugalmas Triflex háttámlája folyamatosan követi a benne ülő mozgását, így a test súlyeloszlása mindig egyenletes, ami által a gerinc kevésbé terhelődik. A légáteresztő háttámla biztosítja, hogy a test ne izzadjon, és a megfelelő hőmérsékleten maradjon az egésznapos munkavégzés során. Az ülésmélység állíthatóságát úgy oldották meg, hogy az ülőlap első széle lefelé gördül. Az ülőlap így nem válik el a háttámlától, ami gátat vet a hátfájás kialakulásának, hiszen a hát így jobban hozzásimul a szék támlájához.


Az Alvar, egy állítható magasságú asztal a Hermen Millertől, amely egyaránt lehetővé teszi az álló és az ülő munkavégzést. A munkafelületet a VDT (Visual Display Terminal) ergonómiai szabályai szerint alakították ki, azaz a számítógéppel dolgozók számára legideálisabb konstrukciót alkották meg. Így az Alvar nem csupán a kényelmet biztosítja, de lehetővé teszi, hogy a munkavégzés során fellépő mentális, fizikai és vizuális problémák csökkenjenek.

Aktuális kínálatunk és áraink felől érdeklődjön nálunk!