Dr. Molnár Szabolcs ortopéd-traumatológus főorvos

Ortopéd-traumatológus vagyok, Miskolcon nőttem fel, orvosi diplomámat Debrecenben szereztem, majd a szakképzésemet Budapesten töltöttem (2000-2007). A szakvizsga után Spanyolországban dolgoztam 5 évet (Kanári Szigetek, Pamplona és Calatayud). Szakmai tevékenységem mellett kiemelném a birkózáshoz és a sporthoz való kötődésemet; korábban versenyzőként, majd orvosként segítettem Hazám Utánpótlás Válogatottjait, Spanyolországban pedig a Spanyol Birkózó Szövetségnek dolgoztam.

2012-ben tértem haza, egy sikeres PhD védés után. Jelenleg ismét Budapesten dolgozom részben állami ellátásban (Szent János Kórház), részben magánellátásban.

Elhivatott vagyok a sportolók irányában, különös tekintettel a küzdősportolók sérüléseiben van nagy gyakorlatom. Emellett igyekszem alázattal végighallgatni az összetett vagy hosszú ideje „szenvedő” emberek kórtörténetét, figyelembe véve az olyan részleteket is, amelyek esetleg nem mozgásszervi eredetűek és törekszem a gondjaik rész- vagy teljes megoldására, ebbe beleértve a „gócos” jellegű problémákat vagy a reumatológiai körképeket. Tudományos tevékenységemből eredően a gerincferdülés és annak kezelése az, amiben szintén egyéni tudásom van. A fentieken kívül természetesen vállalok általános felnőtt- és gyermekortopédiai valamint traumatológiai eseteket is. Felmerülhet a fentiek alapján, ezért leírom: csípőszűrésben nincs gyakorlatom és sportorvosi vizsgával sem rendelkezem. A műtéti hátteres osztály, ahol dolgozom / operálok, a Szent János Kórház Ortopédiai Osztálya.

Köszönöm, hogy bizalmával megtisztelt.

 

Rendelési idő: szombaton 10:00-14:00

További munkatársaink